در این مطلب، معایب تبدیل POE در دوربین مداربسته و مشکلاتی که در استفاده از آن به وجود می‌­آید، مورد بررسی قرار خواهد گرفت. همچنین این موضوع مورد بررسی قرار خواهد گرفت که وقتی در یک پروژه به چنین مشکلاتی برمی­‌خورید باید به چه چیزی شک کنید و در نهایت چگونه این مشکل را رفع کنید؟

معایب POE در دوربین مداربسته
معایب POE در دوربین مداربسته

 

معایب و مشکلات POE در دوربین مداربسته

وقتی که شما از تبدیل POE استفاده می­‌کنید در واقع از کابل شبکه به عنوان یک پل ارتباطی پاور استفاده می­‌کنید. در این مواقع باید انتظار یک مقدار افت ولتاژ را روی کابل داشته باشید. این افت ولتاژ متناسب با جنس و طول کابل تغییر می­‌کند. با توجه به اینکه جنس کابل مس یا آلومینیوم باشد، افت ولتاژ متفاوت خواهد بود.

 

– معایب و مشکلات POE در شب

یکی از مشکلات و معایب استفاده از تبدیل POE در دوربین مداربسته به این صورت است که در مسافت طولانی در طول روز به خوبی کار می‌­کند و تصویر بدون مشکل است و هیچ مشکلی ندارد. اما وقتی نزدیک به غروب می­‌شود و دوربین بخواهد در حالت دید در شب برود، به مشکل برمی­‌خورد. مشکل مبدل POE به این صورت خواهد بود که شما انتظار یک تصویر سیاه و سفید دارید اما تصویر یا قطع می‌­شود یا تصویر زیادی سیاه است.

چه اتفاقی می‌­افتد که این مشکلات و معایب در POE به وجود می‌­آید؟ وقتی دوربین در حالت دید در شب باشد، و IR روشن شود، جریان بیشتری روی کابل شبکه خواهد بود. این عبور جریان از کابل، باعث ایجاد افت ولتاژ  بیشتر می­‌شود. در طول روز نیز این افت ولتاژ وجود دارد اما به دلیل جریان مصرفی کم، افت ولتاژ محسوس نخواهد بود و تصویر بدون مشکل می­‌باشد.

برای مثال یک دوربین در طول روز حدود 100 میلی آمپر جریان مصرف می‌­کند. ولی در طول شب حدود 400 میلی امپر جریان مصرف می­‌کند. گذر این 400 میلی آمپر از رشته‌های نازک کابل شبکه باعث افت ولتاژ می­‌شود. نتیجه افت ولتاژ، این است که ولتاژ کافی برای روشن کردن IR یا فعال شدن IRCUT  به دوربین نمی­‌رسد.

مشکلات POE
مشکلات POE

 

 

در این موارد، دو حالت پیش می­‌آید:

ولتاژ کافی برای فعال شدن IRCUT به دوربین نمی‌رسد

یکی از مشکلات و معایب POE این است که دوربین در وضعیت دید در شب نمی­‌رود و IR روشن نمی­‌شود. اما تصویر دارید یا اینکه تصویر دارید و  IR هم روشن می­‌شود اما تصویر خیلی سیاه است. در این حالت ولتاژ کافی برای فعال شدن IRCUT به دوربین نرسیده است و ولتاژ به اندازه کافی زیاد نبوده که بتواند جریان کافی را برای فعال کردن IRCUT فراهم کند.

 

مسافت طولانی کابل

در مسافت­های طولانی­‌تر، ممکن است تصویر به طور کلی قطع شود. یعنی افت ولتاژ آنقد زیاد بوده است که حتی نمی­‌تواند تصویر را داشته باشد. که این امر یکی از معایب POE می باشد. اما آیا این افت ولتاژ و جریان کشی‌­ها قابل محاسبه هستند؟

بله، شما می­‌توانید با استفاده از جدول ضریب هدایت اجسام، با محاسبه میزان متراژ کابل و با در نظر گرفتن جنس کابل ، افت ولتاژ را محاسبه کنید. به صورت تقریبی یک کابل 300 متری که از جنس مس باشد و از یک زوج آن استفاده شده باشد، حدود 50 الی60 اهم مقاومت در آن به وجود می‌­آید. حال با احتساب جریان مصرفی می­‌توانید افت ولتاژ را محاسبه کنید.

 

کابل آلومینیوم:

لازم به ذکر است که در کابل با جنس آلومینیوم بحث پیچیده‌­تر می­‌شود. اگر طبق استاندارد حساب کنید، در 300 متر کابل با جنس آلومینیوم باید ماکزیمم حدود 90 اهم مقاومت داشته باشید. اما وقتی در عمل مشاهده می­کنید، حدود 140 تا 150 اهم مقاوت از خود نشان می‌­دهد. دلیل آن این است که ممکن است این کابل­‌ها آلومینیوم نباشند بلکه آلیاژی از آلومینیوم هستند.

کابل مس:

پس مثلا اگر کابل مسی برای 60 متر در طول شب تصویر مطلوب می­‌دهد ممکن است کابل آلومینیوم برای 50 متر یا حتی کمتر از آن، تصویر مطلوب در شب ارایه ندهد.

 

پس مشکل اول در استفاده از تبدیل poe بحث مسافت طول کابل­‌ها است که باید رعایت کنید.

مشکل بعدی که ممکن است پیش بیاید بیشتر برای پروژه هایی که در مناطق گرم و مرطوب یا در بنادر هستند.

معایب POE
معایب POE

 

– معایب و مشکلات POE در مناطق گرم و مرطوب

معایب POE در مناطق گرم و مرطوب معمولا در گذر زمان پیش می‌­آید. در این مناطق در گذر زمان در قسمت هایی از اتصالات که سوکت­‌ها به هم متصل شده­‌اند، به وجود می‌­آید. بخش های مسی که در سوکت­ها وجود دارد در گذر زمان اکسیده می­‌شوند. مقداری سولفات روی آن می­‌نشیند که البته اصلا به چشم نمی‌­آید و دیده نمی­‌شود. فقط مقداری رنگ مسی آن تغییر می­‌کند و دیگر اتصال مناسبی برقرار نمی­‌شود.

در این موارد سیگنال ارتباطی بین دوربین و دستگاه که باید از این مجرا عبور کند، همراه با خود، نویز وارد شبکه می­‌کند . این به این خاطر است که نتوانسته است به راحتی از این گذرگاه اطلاعات را عبور دهد.

 

این مشکل به چه شکل بروز می­کند و چگونه دیده می­‌شود؟

بحثی به نام نسبت سیگنال به نویز در دوربین­‌های IP و دستگاه­‌های NVR وجود دارد. در دوربین AHD، حتی اگر نویز خیلی زیاد باشد باز هم تصویر وجود دارد فقط نویز داخل تصویر کم و زیاد می­‌شود. اما در دوربین­‌های IP و دستگاه­‌های NVR دائما نسبت سیگنال به نویز در حال اندازه گیری است. اگر نسبت سیگنال به نویز زیاد باشد پردازشگر به صورت اتوماتیک این تصویر را آنالیز نمی‌­کند و تصویر را حذف می­‌کند. در واقع در NVR یا تصویر ندارید یا تصویر مطلوب دارید.

در این موارد، معایب و مشکلات POE به صورت پرش تصویر خود را نشان می­‌دهد. ممکن است دوربین در طی چند ماه کار کند و بعد از آن به این مشکل بربخورد. چون اتصالات دچار اکسیدگی شده اند و این مساله باعث عدم انتقال تصویر و در نتیجه پرش تصویر شده است.

این مشکل پرش تصویر ممکن است یک علت دیگر هم داشته باشد که یک وسیله القایی در مجموعه وجود داشته باشد که با روشن شدن آن، نویز در شبکه به وجود آید و این نویز در مجموعه به علت استفاده از تبدیل poe ، بیشتر شده و درنتیجه باعث پرش تصویر یا همان قطع و وصل نامنظم تصویر بدون هیچ الگوریتم خاصی شود.

 

“در این موارد، راه حل مشکلات و معایب POE در دوربین مداربسته ، تعویض تبدیل poe یا اصلاح شبکه خواهد بود”

 نویسنده: امیر رستمیمنبع: اطلاعات نویسنده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X