• آذر 14, 1399

.h_iframe-aparat_embed_frame{position:relative;}.h_iframe-aparat_embed_frame .ratio{display:block;width:100%;height:auto;}.h_iframe-aparat_embed_frame iframe{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;}

پوشش ضد آب سوکت کابل دوربین تحت شبکه

هدف از این مطلب، معرفی پوشش ضد آب Waterproof Cover و محافظت از سوکت شبکه و سوکت کابل دوربین‌های تحت شبکه می‌باشد. تا به حال برایتان پیش آمده است که بعد از نصب پروژه، بعد از گذر از فصل بارندگی دچار قطع تصویر یا پرش تصویر شده باشید؟

در این مورد، وقتی به پروژه مراجعه می‌کنید، مشاهده می‌کنید که نقطه اتصال کابل شبکه به دوربین تحت شبکه، اکسیده شده و دچار سولفاته شده است. بدین صورت که مقداری خوردگی و تغییر رنگ روی سوکت شبکه دیده می‌شود. همچنین مشاهده می کنید که وقتی سوکت شبکه را تعویض می‌کنید، مشکلاتتان برطرف می‌شود.

 

راه حل آب بند کردن به وسیله محافظت از سوکت شبکه

راه حلی که برای آب بند کردن این موارد پیشنهاد می شود، استفاده از waterproof cover یا پوشش ضد آب کاور می باشد. این قطعه در اکثر دوربین های تحت شبکه به همراه بسته پیچ و رول پلاک، در داخل جعبه دوربین می باشد.

خیلی از افراد، یا به دلیل کم حوصلگی و یا به خاطر عدم آگاهی از این قطعه استفاده نمی‌کنند و آن را دور می اندازند. این پوشش ضد آب در قالب یک بسته ارائه می‌شود. یک بسته که شامل دو عدد واشر و یک مهره و یک قطعه پلاستیکی  می‌باشد، را در تصویر زیر مشاهده می‌کنید.

محافظت از سوکت شبکه با بوت کاور
محافظت از سوکت شبکه با waterproof cover

 

نحوه استفاده از waterproof cover:

1- قرار دادن قسمت هایی از waterproof cover

قبل از اینکه سوکت شبکه را وصل کنید، باید قسمت هایی از waterproof cover را در داخل کابل قرار دهید. نحوه اتصال به این صورت است که سه  قسمت از آن روی کابل قرار می‌گیرد که در شکل زیر آن را مشاهده می‌کنید.

سوکت شبکه
محافظت از سوکت شبکه

 

2- پیچیده شدن مهره به قسمت پلاستیکی

مهره به قسمت پلاستیکی پیچیده می‌شود و بین آن ها یک واشر قرار می‌گیرد. در هر جایی از کابل که مهره را محکم کنید، در همان جا محکم و ثابت می‌شود.

چون واشری که بین دو قطعه پلاستیکی قرار گرفته است، تحت فشار قرار می گیرد و باعث محکم شدن آن می شود و پوشش ضدآب روی کابل هیچ تغییر وضعیتی نمی دهد. اصطلاحا  گلوی کابل را فشار می دهد.

همین امر باعث می‌شود که قطرات بارانی که روی کابل در حرکت هستند، نتواند وارد محوطه سوکت کابل شود. در نهایت وقتی که سوکت را زدید، نوبت به اتصال به کابل دوربین تحت شبکه می‌شود. همانطور که گفته شد دو تا واشر وجود دارد که یکی بین دو قطع دیگر قرا گرفت و دیگری مطابق عکس باید برروی قسمت شبکه کابل دوربین قرار گیرد.

شبکه کابل دوربین
محافظت از سوکت شبکه

 

3- سوکتی که زدید را روی کابل دوربین وصل کنید

بعد از قرا گرفتن واشر، سوکتی که زدید را روی کابل دوربین وصل کنید. در نهایت مهره پشت پوشش ضد آب سوکت شبکه را ببندید که محکم شود. بوت کاور آماده و وصل شده را می‌توانید در شکل زیر مشاهده کنید.

اتمام محافظت از سوکت شبکه Waterproof Cover
محافظت از سوکت شبکه

همانطور که مشاهده می‌کنید سوکت داخل کپسولی پلاستکی به نام waterproof cover قرار گرفته است. و نسبت به آب و شبنم عایق محافظت می‌شود. در نتیجه طول عمر پروژه افزایش پیدا می‌کند.

 

کاور محافظت از سوکت شبکه

بوت کاورهایی هم در بازار موجود است که به عنوان واترپروف استفاده نمی شوند. این نوع پوشش ها رنگی هستند و برای  کد گذاری استفاده می‌شوند. برخی فکر می کنند که جنبه تزیینی دارد. اما در پروژه‌های بزرگ بعد از مدت ها که بخواهید به پروژه سر بزنید، اگر کد گذاری نشده باشند، دچار سر در گمی خواهید شد.

استفاده از بوت کاورهای رنگی باعث می‌شود که بعدا عیب یابی پروژه بسیار آسان شود و خدمات پس از فروشتان بسیار سریع تر انجام شود.نویسنده: امیر رستمیمنبع: CCTVGRAM

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X