• تیر 1, 1401


در این مقاله از کیانام ارتباط ، به آموزش صفر تا صد مونتاژ دوربین مداربسته میپردازیم، با ما همراه باشید:

فروشگاه دوربین مداربسته کیانام ارتباط عرضه کننده انواع دوربین مداربسته به صورت حضوری و آنلاین

آموزش مونتاژ دوربین مداربسته

برای مونتاژ یک دوربین مداربسته به عدد کیس – کابل – کانکتورهای ارتباطی – برد – لنز – آی آر کات – فوم دور لنز – برد آی آر و در نهایت اسپیسرهای نگهدارنده نیاز دارید.

  1. متصل کردن لنز و آی آر کات و برد: لنز را روی آی آر کات قرار میدهیم و آی آر کات را روی برد قرار میدهیم و از پشت با دو تا پیچ این ها را به هم متصل میکنیم و در نهایت تبدیل به یک برد کامل میشود.
  2. تنظیم لنز: با چرخاندن لنز روی آی آر کات شما میتوانید شرایط تصویرتون را نگاه کنید و بهترین شرایط تصویری را انتخاب کنید که فیلم آموزش آن هم تهیه شده و میتوانید بروید نگاه کنید.
  3. کابل گزاری: باید پایه را از بدنه جدا کنید و کابل را از مسیر عبور دهیم و بعد از اینکه کابلتون را از پایه  رد کردید فراموش نکنید که که ما عموما یک ارینگی اینجا داریم که وظیفه اش نگهداشتن کابل و ضدآب کردن محوطه ورودی کیس است پس فراموش نکنید که اینجا حتما این را بزارید و در نهایت کابلمان را از  محوطه دوربین عبور میدیم.
  4. سوکت گزاری: یعنی اتصال کانکتورها به کابلمون و متصل کردن کابلمون به برد دوربینمون توجه کنید که اگر برد ahd در اختیار دارید دو نوع کابل داریم که یکی 25/1 – 5/1 هست و معمولا در دوربین های ahd ما نقشه راهنما نیاز نداریم چون نقشه راهنما روی بردمان حکاکی شده ولی در دوربین های ip  مثل همین که جلویمان هست ما حتما باید بدانیم که نقشه راهنما چی هست و کاتالوگ فنی آن را در اختیار داشته باشیم و حالا من این برد را با توجه به کاتالوگ فنی سوکت گزاری میکنم برد دوربین را سرجاش قرار میدهیم و سوکت ها را متصل میکنیم  و این یکی را که ضخیم تر هست که مخصوص برد آی آ ر هست این سیم این را هم متصل میکنیم خب همان جور که میبینید که برد آی آر یک جای دیگه هم دارد برای اتصال یک سیم تک رشته است که ما این سیم را متصل میکنیم و اگر این سیم تک رشته را متصل نکنید در شب آی آر هاتون روشن میشود ولی دوربینتون در وضعیت دید در شب قرار نمیگیرد.
  5. اسپیسرگزاری: اسپیسر گزاری به این معنی است که ما توسط اسپیسرهامون این برد دوربین را به برد آی ار متصل میکنیم و آماده میشود که مونتاژ تکمیل شود منتها قبل از اینکه اسپیسر ها را بگذارید باید جهت تصویرتان را ببینید چرا؟ همیشه در مونتاژ این قسمت باید فتوسل پایین تصویرتان قرار گیرد پس باید جهت تصویرتان را بدانید و اینکه بدانید دوربینتان نسبت به فتوسل برد دوربینتان نسبت به فتوسل در چه زاویه ای قرار بدید تا تصویر مستقیمی داشته باشید نگاه کنید الان اسپیسر گزاری تکمیل شد دیگه ما الان باید دوربینمون را در محوطه قرار بدیم برای اینکار فاصله کابلتان به مقدار مناسبی باشد پیشنهاد میکنم اول شروع کنید به پیچیدن این به این صورت که یک مقدار سیم ها جمع شوند و بعد ما این را میزاریم در داخل دوربین همین جور که میبینید دیگه دوربین تکمیل شده و فقط کافیه که ما قاب روی آن را ببیندیم و دوربینمون مونتاژش کامل شود.

این آموزش مناسب برای موارد موردی یک عدد دوربین و یک تعمیر و باز و بسته کردنش استف اما برای عزیزانی که میخواهند سری کاری کنند و تعداد زیادی دوربین را خودشان مونتاژ کنند و وارد بازار کنند و یا به دفعات و به تکرار مجبور هستند دوربین رو تعمیر کنند کفایت نمیکند چرا؟ چون ما یک سری ریزه کاری ها داریم که باید حتما شما باید آنها را بدانید مثلا انتخاب لنز مناسب چه تاثیری در زاویه دید دارد یا یک میلیمتر اسپیسر را کم و زیاد کنیم حتی دوربین را هم مونتاژ میشه ولی میتواند بازخورد بدی بعدا در تصویر دوربین داشته باشه یا من دید م بعضی از دوربین های مونتاژ شده میاد زیر دست من و من میبینم متاسفانه بعضی قطعات را اصلا در آن حذف کردند به طور مثال فوم دور لنز نمیدانسته که این مونتاز کار که این فوم دور لنز چه کاربردی داشته فکر میکرده جنبه تزئینی داره ولی ما در دوره تعمیراتمون حتی به وظیفه فوم دور لنز هم اشاره کردیم و گفتیم که اگر نباشد بعدا چه تبعاتی را شما باید منتظرش باشید.

جهت مشاهده سرفص های دوره آموزش تعمیرات دوربین مداربسته کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X