• خرداد 17, 1401

در این مقاله از کیانام ارتباط به بررسی راه و روش های فرار از دوربین سرعت سنج پلیس میپردازیم، با ما همراه باشید:

همانطور که می دانید امروزه با زیاد شدن مبالغ جریمه راهنمایی و رانندگی فرار کردن از دوربین سرعت سنج پلیس به یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مردم تبدیل شده است. از روش‌های زیادی برای ثبت نشدن پلاک خودرو خود استفاده می‌کنند. ما در اینجا به بررسی برخی از روش‌ها پرداخته ایم و درست بودن آنها را بررسی می کنیم.

کیانام ارتباط عرضه کننده انواع دوربین مداربسته بیسیم با بهترین قیمت بازار، جهت ثبت سفارش آنلاین به فروشگاه دوربین مداربسته کیانام ارتباط مراجعه کنید.

راه های پیشنهادی فرار از دوربین های سرعت سنج پلیس ?

کم کردن سرعت در زیر دوربین

بعضی از افراد معتقدند با کم کردن سرعت در زیر دوربین‌های سرعت‌سنج، می‌توان از جریمه شدن جلوگیری کرد. راهنمایی و رانندگی از دو نوع دوربین برای ثبت سرعت خودرو ها استفاده می کند:

  1. دوربین ثبت سرعت لحظه ای: در روش اول یعنی اگر سیستم از نوع ثبت سرعت لحظه ای باشد، با کم کردن سرعت در زیر دوربین، سرعت ثبت شده مجاز می باشد و شما جریمه نخواهید شد.
  2. دوربین ثبت سرعت متوسط: در روش دوم یعنی ثبت سرعت متوسط، دو دوربین به فاصله چند کیلومتر از یکدیگر مستقر شده اند. وقتی خودرو شما وارد محدوده آنها می شود این گونه عمل می‌کند، با رد شدن از دوربین سرعت سنج اول سرعت خودرو و زمان ورود به محدوده ذخیره میشود. وقتی خودرو شما از دوربین سرعت سنج دوم رد شد دوباره سرعت و زمان عبور نیز ثبت می گردد. سامانه پردازش مرکزی سرعت خودرو شما بین دو دوربین را محاسبه می کند. از سرعت شما در هنگام وارد شدن و خارج شدن از محدوده میانگین می‌گیرد. اگر سرعت میانگینی شما بالاتر از حد مجاز بود جریمه برای شما ثبت می شود.


تعویض لاین در عبور از دوربین

برخی پیشنهاد می کنند اگر در هنگام عبور از دوربین مداربسته پلیس، لاین خودرو را عوض کنند، جریمه نمی‌شوند. دو دوربین برای این منظور وجود دارد:

  1. دوربین‌های سرعت‌سنج تک لاین: دوربین های تک لاین قدیمی بوده و امروزه کمتر از آنها استفاده می شود. با تعویض لاین در هنگام مواجه با این دوربین ها چون سرعت شما در لاین بعدی محاسبه نخواهد شد جریمه نمی شوید.
  2.  دوربین‌های سرعت‌سنج مولتی لاین: در دوربین های سرعت سنج مولتی لاین حتی اگر لاین خود را عوض کنید به دلیل مولتی لاین بودن آنها، عملیات سرعت سنجی شما در کمتر از یک ثانیه انجام شده درنتیجه جریمه ثبت می‌شود. چرا که آنها می‌توانند تا چهار لاین را سرعت سنجی کنند. مهم تر اینکه کار تعویض لاین با سرعت زیاد نه تنها نتیجه‌ای ندارد بلکه یک کار بسیار خطرناک بوده و ممکن است عواقب بدی داشته باشد.

دوربین سرعت سنج تک لاین و مولتی لاین


سفر کردن در شب برای فرار از دوربین

بعضی از افراد بر این باورند که اگر شب هنگام سفر کنند دوربین‌های سرعت‌سنج به علت تاریکی هوا  کار نمی کنند و می توانند با سرعت غیرمجاز رانندگی کنند. دوربین های سرعت سنج برای این منظور دو نوع هستند:

  • دوربین‌های ثابت که بر روی پایه هایی در جاده مستقر شدند: دوربین های ثابت سرعت سنج که بر روی پایه‌هایی در جاده مستقر شده‌اند در ۲۴ ساعت شبانه روز کار می کنند. این دوربین‌ها از دو تکنولوژی نور مرئی و نور مادون قرمز برای تشخیص پلاک و گرفتن عکس واضح در شب استفاده می‌کنند. پس در شب هم با استفاده از تکنولوژی پلاک شما را ثبت می‌کنند.

سفر کردن در شب برای فرار از دوربین

  • دوربین‌های سیار بر روی سه پایه که توسط پلیس استفاده می‌شود: نحوه کار دوربین های سیار این گونه است که به وسیله شلیک اشعه لیزر و محاسبه زمان رفت و برگشت اشعه می توانند سرعت شما را محاسبه کنند، این دوربین ها در روز کارایی دارد به همین دلیل است که شما شب‌ها از این نوع دوربین سرعت سنج در جاده مشاهده نمی‌کنید.

سفر کردن در شب برای فرار از دوربین


نور بالا زدن در هنگام عبور از دوربین سرعت سنج

روش دیگری که امروزه پیشنهاد داده می‌شود نور بالا زدن در هنگام عبور از دوربین سرعت سنج است، معتقدند اینگونه شدت نور تابیده شده به دوربین، از ثبت پلاک آنها جلوگیری می کند. تمام دوربین های امروزی از یک تکنولوژی به نام BLC استفاده می‌کنند. این تکنولوژی تمامی منابع نوریتابیده شده را خنثی کرده و یک تصویر یکنواخت به دوربین می دهد. پس این روش هم کارایی ندارد و با این ترفند هم پلاک شما ثبت شده و جریمه خواهید شد.

نور بالا زدن در هنگام عبور از دوربین سرعت سنج


خاموش کردن نور خودرو در شب

خیلی از افراد معتقدند چون با نور خاموش از دوربین سرعت سنج عبور می‌کنند به دلیل نبود نور کافی پلاک آن‌ها ثبت نخواهد شد و تخلفی مرتکب نمی شوند. به دلیل استفاده دوربین ها از دو نور مرئی و نور مادون قرمز این ترفند نیز بی اثر خواهد بود.

خاموش کردن نور خودرو در شب


ترفند جدید

همانطور که می دانید اخیرا رانندگان بسیاری به گذاشتن پلاک خود در پشت شیشه خودرو اقدام می‌کنند و به راحتی به قانون شکنی می پردازند. هر زمان هم که مأموران راهنمایی و رانندگی مانع عبور آنها می شوند. بهانه شان کنده شدن پلاک در حادثه است. اینکه به زودی آن را نصب می‌کند. پلیس راهور تهران اعلام کرده هرگونه اقدام برای پنهان کردن، دستکاری، تغییر پلاک بر اساس قانون مجازات اسلامی جرم می‌باشد. این تخلف منجر به شش ماه تا یک سال حبس می شود. علاوه بر ترفند‌های گفته شده هزاران ترفند دیگری وجود دارد.

جمع بندی

روش های ذکر شده در بالا و هزاران ترفند دیگر موجب می‌شود تا جاده ها و خیابان ها روز به روز ناامن‌تر شود. سختگیری راهنمایی و رانندگی و سنگین تر شدن جریمه ها، نه تنها باعث نظم و مقررات بلکه برای حفظ جان خود شما می باشند. شاید اگر به اندازه ای که مردم از ذهن خود برای سرپیچی از قانون و فرار از دوربین سرعت سنج استفاده می‌کنند به همان اندازه این هوش و ذکاوت در جای دیگری خرج می شد در زندگی موفق تر بودند.


منابع: bit.ly/3NyLs6Qwikipedia.org


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X