دوربین مداربسته کارخانه
یکی از مهمترین تجهیزاتی که به عنوان سیستم نظارتی و حفاظتی باعث بالا رفتن امنیت و افزایش بهرهوری در نیروی انسانی شده و باید در اماکن صنعتی نصب شود، دوربین مدار بسته میباشد؛ استفاده از دوربین مدار بسته کارخانه به عنوان یک ناظر برای عملکرد پرسنل و کارگران کارخانه به شمار میآید و به طور حتم تاثیر مثبتی بر کارایی کلی کارخانه خواهد گذاشت.
نکته مهمی که برای نصب دوربین مدار بسته در صنایع وجود دارد این است که باید متناسب با مکان، نوع دوربین نیز انتخاب شود.
به طور مثال برای محیط های خیلی گرم کارخانهها باید از دوربینهای مدار بسته استفاده شود که توانایی تحمل دماهای بالا را داشته باشند و یا برای بخش باسکول کارخانه باید دوربینهای پلاک خوان نصب شود. در این مقاله قصد داریم اطلاعاتی درباره دوربین مدار بسته کارخانه در اختیار شما قرار دهیم، پس با ما همراه باشید.
مزایای نصب دوربین مدار بسته کارخانه
کارخانهها داراییهای ارزشمندی هستند از انبار مواد اولیه گرفته تا انبار محصولات نهایی و اسناد و مدارک، که باید به خوبی از تمامی آنها حفاظت و حراست شود. از طرف دیگر تحت نظر گرفتن عملکرد پرسنل در کارخانهها، باعث بالا رفتن بازدهی کارخانه میشود. نصب دوربین مدار بسته در صنایع مزایایی را به همراه دارد که در اینجا آنها را بیان میکنیم:
-
جلوگیری از سرقت
تمامی پرسنل و کارمندان در یک کارخانه قابل اعتماد هستند. اما برخی مواقع ممکن است برخی کالاهای تولیدی از بین بروند یا در سفارشات و تحویل تولیدات ضررهایی به آنها وارد شوند. به همین دلیل بهتر است با استفاده از دوربین مدار بسته رفت آمد پرسنل، کالاها و کامیونها به داخل و خارج از کارخانه تحت نظارت دقیق مدیریت کارخانه باشد تا از هرگونه سرقت جلوگیری شود. همچنین در صورت وقوع سرقت شما میتوانید با استفاده از تصاویر گرفته شده در تحقیقات خود از آنها استفاده کنید.
-
کنترل کیفیت
جالب است بدانید امروزه با پیشرفت در فناوری دوربینهای مدار بسته دیجیتال، حتی امکان کنترل کیفیت از طریق نظارت تصویری نیز فراهم شده است. دوربینهای نظارت تصویری کمک میکند تا روند کنترل کیفیت سریعتر و دقیقتر انجام شود. این ویژگی دوربینهای مدار بسته این توانایی را به شما میدهد تا در چرخه تولید خود بازرسی دقیقتری داشته و در نتیجه کنترل کیفیت به درستی انجام بگیرد.
-
بررسی و نظارت از راه دور
اگر به سیستم دوربین مدار بسته یک ضبط کننده ویدیو شبکه اضافه شود این توانایی را به شما میدهد که تصاویر امنیتی خود را از طریق اینترنت پخش کنید. به این معنی که به کارمندان امنیتی شما این امکان را میدهد که به جای اینکه ساعتها به مانیتور خیره شوند، کارهای امنیتی مانند گشتزنی را نیز انجام دهند.
-
داشتن یک محیط کار ایمن
نصب دوربین مدار بسته کارخانه، در نظارت بر سلامت و ایمنی کارخانهها و صنایع امری مهم و ضروری میباشد. با این کار شما تا حد زیادی کارکنان خود را ایمن نگه داشته و خطرات را به حداقل میرسانید. از طرفی نصب دوربین در سالن کارخانهها موجب مداخله سریع برای فرد آسیب دیده میباشد.
مکانهای مناسب برای دوربین مدار بسته کارخانه کجاست؟
از دوربینهای مدار بسته در کارخانهها و واحدهای صنعتی برای کنترل و نظارت بر ورود و خروج مواد اولیه خام، انبارها و کالاهای موجود در انبار، محصولات تولید شده و … استفاده میشود. اما اینکه تعداد دوربینهای موجود در یک کارخانه به چه تعداد باشد به اندازه محیط، ابعاد و نحوه چیدمان داخلی بخشهای مختلف کارخانه بستگی دارد.
کارخانهها مکانهایی حساس بوده و دارای سیستمها و تجهیزات گران قیمتی هستند. به همین دلیل حساسیت برای نظارت بر تجهیزات بسیار بالا میباشد. اما علاوه بر نصب دوربین، مکانهایی که برای نصب انتخاب میکنید نیز باید مورد توجه قرار بگیرد. در اینجا مکانهایی که برای نصب دوربین مدار بسته کارخانه مناسب هستند را معرفی میکنیم:
-
خط تولید
استفاده از دوربینهای مدار بسته در خط تولید، باعث بالا رفتن کیفیت کار پرسنل و کارگران و نظارت دقیق بر روی عملکرد آنها میباشد. همچنین با نصب دوربین در خط تولید در صورت وجود مشکل هر گونه مشکل، به سرعت از آن باخبر میشوید.
-
انبار
همانطور که میدانید تمام کالاهای تولید شده در یک کارخانه در انبار نگهداری میشوند. پس لازم است برای جلوگیری از سرقت و یا از بین رفتن آنها انبار مجهز به نظارتهای شدیدتری باشد.
-
دربهای ورودی و خروجی کارخانه
تمامی رفت آمد افراد و ماشین آلات حمل و نقل باید با دوربینهای مدار بسته تحت نظر باشد.
-
اطراف کارخانه
استفاده از دوربینهای مدار بسته صنعتی برای کارخانجات میتواند کمک شایانی به نگهبانان کارخانه باشد، که در صورت وجود مشکل آنها را مطلع کند. برای اطراف کارخانه استفاده از دوربینهای دید در شب، بهترین گزینه خواهد بود.
تفاوت نصب دوربینهای مدار بسته در واحدهای صنعتی با مسکونی
بسیاری از افراد تصور میکنند که دوربین های مدار بسته برای اهداف مشترکی در محیطهای متفاوتی نصب میشود. به همین دلیل دیگر تفاوتی ندارد که دوربین برای چه محیطی و چه کاربردی مورد نیاز است. به عبارت سادهتر برخی اعتقاد دارند که دوربین برای تمامی محیطها میتواند از یک نوع باشد.
دوربینهای مدار بسته صنعتی و مسکونی از نظر زاویه دید، وسعت فضای تحت پوشش، قابلیت زوم، مقاومت دوربین و جنس بدنه آنها با یکدیگر تفاوت دارند. برای مثال دوربینهایی با بدنه پلاستیکی برای دوربین منازل گزینه مناسبی هستند. در حالی که این دوربینها برای مکانهایی که به طور مداوم در معرض ضربه و مواد شیمیایی هستند مناسب نیست. به طوری که در برخی از محیطهای صنعتی به دلیل حرارت بالا و احتمال آتش سوزی و انفجار از دوربینهای ضد انفجار و یا دوربینهای حرارتی استفاده میکنند.
کلام پایانی
از دیرباز تاکنون بسیاری از صاحبان مشاغل به دنبال راهی برای حفظ امنیت مکانهای بزرگی هستند که در آن کار میکنند. به همین دلیل استفاده از دوربین مدار بسته کارخانه بسیار رواج یافته است. از معیارهای انتخاب دوربین مدار بسته برای کارخانجات و صنایع، علاوه بر ایمنی بالا میتوان به برند دوربین مدار بسته نیز اشاره کرد. زیرا کیفیت و طول عمر دوربین برای کارخانهها بسیار مهم میباشد.
این مطالب را هم حتما بخوانید
2 Comments
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
I dugg some of you post as I cerebrated they were handy invaluable
I’m still learning from you, but I’m trying to achieve my goals. I definitely love reading everything that is written on your blog.Keep the tips coming. I liked it!