صفر تا صد راهاندازی دوربین را در ویدئو زیر مشاهده کنید.
بخش اول: استفاده از کارت حافظه
آموزش کامل استفاده از کارت حافظه روی دوربین را می توانید در ویدئوی مقابل مشاهده کنید.
محفظه ورود کارت حافظه در دوربین مدل 210 در پشت دوربین و قسمت پایین بدنه قرار دارد. جهت وارد کردن مموری مطابق عکس می باشد. (برد مموری رو به پایین دوربین). کارت را در محفظه قرار داده و کمی فشار دهید ، اگر حالت فنری را حس میکنید کارت به درستی وارد شده است. در نهایت با یک فشار نهایی کارت را در داخل محفظه ثابت کنید تا صدای تیک را بشنوید.
بخش دوم: روشن کردن دوربین
آموزش کامل روشن کردن دوربین مدل 210 را می توانید در ویدئو زیر مشاهده کنید.
دوربین اسفیورد مدل 210 برای راه اندازی از یک آداپتور 5 ولت 1.5 آمپر استفاده می کند که این آداپتور همراه با دوربین برای شما ارسال می شود. با استفاده از کابل رابطی که در بسته بندی قرار دارد آداپتور را به دوربین متصل کرده و خود آداپتور را به یک پریز برق شهری متصل نمایید.
بخش سوم: ریست کردن دوربین
آموزش کامل ریست کردن دوربین را در ویدئو زیر ببینید.
برای ریست کردن ابتدا باید محل دکمه ریست را بدانید که در دوربین 210 در قسمت زیر بدنه دوربین قرار گرفته است. دکمه را سه ثانیه فشار داده و پایین نگه دارید تا صدای بوق مخصوص ریست را بشنوید.
بعد از شنیدن صدا و رها کردن دکمه، دوربین مجدد راه اندازی می شود و آماده اد شدن روی نرم افزار است.
آموزش امکانات نرمافزاری دوربینهای اسفیورد