HLC در دوربین مداربسته یک فناوری جبران نور زیاد است. این تکنولوژی با کار بر روی یک اصل بسیار ساده، یعنی پوشاندن منابع نور روشن عمل میکند. قابلیت HLC باعث میشود قسمتهای تاریک تصویر قابل تشخیص باشند.
تصور کنید در محل کار یا منزل شما حادثه ای رخ داده و یا دزدی صورت گرفته است. فرد سارق با در دست داشتن یک چراغ قوه و گرفتن بر روی دوربینهای مداربسته، در عملکرد آن ها اختلال ایجاد میکند و به راحتی سرقت خود را انجام می دهد. در این صورت اگر شما از تکنولوژی HLC در دوربین مداربسته خود استفاده کرده بودید، منبع نور چراغ قوه پوشانده و چهره فرد سارق قابل تشخیص میشد.
HLC در دوربین مداربسته چیست؟
قابلیتی می باشد که نقاط با نور زیاد پوشانده میشوند، این امر کاملا بصورت خودکار صورت میگیرد و تصاویری با کیفیت مطلوب و بدون مشکل را ارائه میدهد.
عملکرد HLC
HLC در دوربین مداربسته چگونه کار می کند؟ قابلیت HLC با از بین بردن منابع نور زیاد از تصویر، مثل چراغ جلو ماشین، که در طول شب به صورت مستقیم به دوربینها میتابند، روشنایی نور پس زمینه را جبران میکند. مناطق پرنور با کمک پوشاندن از بین میروند، بنابراین میانگین روشنایی تصویر کاهش مییابد و میتوانید آنچه در قسمتهای تاریک اتفاق میافتد را به خوبی ببینید.
معایب HLC در دوربین مداربسته
بدیهی میباشد که قابلیت HLC راه حل موثر است که تصاویر را روشنتر و با کیفیت واضحتر کنید. اما در شرایطی که یک دوربین در ساختمانی که ورودی شیشه ای دارد نصب شده باشد، استفاده از تکنولوژی WDR یا BLC بهتر از تکنولوژی HLC خواهد بود. در غیر این صورت، دوربین فضای خیابان را به دلیل نور زیاد میپوشاند.
هنگام کار با HLC ، شما باید دو عامل مهم را در نظر بگیرید.
1- اگر دوربین در اتاق به سمت پنجره شیشهای یا ویترین قرار گرفته شده باشد، HLC نمای خیابان را پنهان میکند.
2- هنگام استفاده از قابلیت HLC در دوربین مداربسته برای تشخیص پلاک، نور IR باید خاموش یا کاهش یابد. پلاکها از رنگی استفاده میکنند که نور را بازتاب میکند، نور از پلاک خودرو به سمت دوربین منعکس میشود و HLC پلاک خودرو را می پوشاند.
تفاوت HLC و BLC در دوربین مداربسته
قابلیت HLC به شما این امکان را میدهد مناطق بیش از حد روشن را بپوشانید و کیفیت تصویر را افزایش دهید. قابلیت BLC برای جبران یا برابر سازی نور پس زمینه طراحی شده است. این فناوری قادر است تا روشنایی را با پارامترهای مورد نظر برابر کند.
نویسنده: عابد کاظمی |
منبع: CCTVGRAM |