• مهر 10, 1401


معایب دوربین مداربسته خورشیدی : امنیت یکی از مهم‌ترین رکن‌های زندگی است. اگر امنیت نباشد زندگی نیز ممکن نیست. به همین دلیل بسیاری از افراد برای منازل خود و یا محیط کارشان اقدام به خرید دوربین مداربسته می‌کنند. دوربین‌ها به صاحبان خانه و یا کسب‌وکار این امکان را می‌دهد که اگر با مشکلاتی مانند دزدی مواجه شدند، بتوانند آن فرد را شناسایی کنند. دوربین‎ها انواع گوناگونی دارند اما انواع خورشیدی آن‌ها می‌تواند یک گزینه عالی برای صرفه‌جویی از انرژی برق باشد. ما در ادامه قصد داریم در مورد دوربین مداربسته خورشیدی، کاربردی که دارد، انواع آن و مزایا و معایبی که ممکن است داشته باشد، صحبت کنیم. اگر به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دوربین مداربسته خورشیدی علاقه‌مند هستید با ما همراه باشید.

معایب دوربین مداربسته خورشیدی:

وابستگی به شرایط جوی:

دوربین‌های مداربسته خورشیدی برای شارژ کردن باتری‌های خود به نور خورشید نیاز دارند. این باعث می‌شود که در زمان‌هایی که آسمان ابری یا نیمه‌ابری است، عملکرد این دوربین‌ها کاهش یابد.

محدودیت در دید در شب:

در شرایط کم نور، دوربین‌های خورشیدی نمی‌توانند تصاویر را به خوبی دریافت و ذخیره کنند. این باعث محدودیت در قابلیت دید و ثبت وقایع در شب می‌شود.

هزینه‌ی بالا:

به دلیل تکنولوژی خاصی که در دوربین‌های خورشیدی به‌کار رفته است، قیمت آن‌ها نسبت به دوربین‌های معمولی بیشتر است. این امر ممکن است باعث شود که برخی افراد از خرید این نوع دوربین‌ها منصرف شوند.

نگه‌داری شارژ باتری:

در صورت تمام شدن شارژ باتری، باید از طریق پنل‌های خورشیدی باتری دوربین شارژ شود. اگر شرایط مناسبی برای شارژ فراهم نشود، عملکرد دوربین‌ها یا سیستم نظارتی ممکن است به‌خطر بیفتد. همچنین، تاثیرات شرایط جوی نیز می‌تواند بر عملکرد دوربین‌ها تاثیر گذار باشد.

محدودیت در برد بی‌سیم:

تکنولوژی مورد استفاده در دوربین‌های خورشیدی ممکن است باعث ضعف سیگنال اینترنت و کاهش عملکرد دوربین‌ها شود. این موضوع می‌تواند محدودیت‌هایی را در انتقال داده‌ها و ارتباط با دوربین‌ها ایجاد کند.

دوربین مداربسته خورشیدی
دوربین‌ مداربسته خورشیدی چیست؟

این نوع دوربین برخلاف سایر دوربین‌هایی که با استفاده از برق شهری کار می‌کنند، پنل‌های خورشیدی را برای تامین انرژی خود به‌کار می‌برد. به این صورت که روی این دوربین‌ها پنل‌هایی تعبیه شده است که انرژی خورشیدی را به برق تبدیل می‌کند. به‌علاوه توانایی ذخیره انرژی را دارد که بتواند در شب نیز کاراریی داشته باشد. دوربین‌ مداربسته خورشیدی از اجزای مختلفی تشکیل شده است، این اجزا عبارت‌اند از:

  • دوربین
  • پنل آفتابی
  • یک منبع برای ذخیره انژی
  • شارژر که برای کنترل انرژی خورشیدی استفاده می‌شود

کیانام ارتباط عرضه کننده انواع خرید دوربین مداربسته بیسیم با بهترین قیمت بازار، جهت ثبت سفارش آنلاین به فروشگاه دوربین مداربسته کیانام ارتباط مراجعه کنید.

دوربین‌های مداربسته خورشیدی چه کارکردی دارند؟

همان‌طور که در بالا نیز به این موضوع اشاره کردیم. عملکرد چنین دوربین‌هایی این است که انرژی خورشیدی را با استفاده از پنل‌های موجود گرفته و به جریان مستقیم تبدیل می‌کند. بعد از این مرحله دوربین با به‌کارگیری یک معکوس‌کننده جریان، جریان مستقیم را به جریان متناوب تبدیل می‌کند. از این طریق انرژی مورد نیاز دوربین به دست می‎آید. دوربین مداربسته خورشیدی برای مکان‌هایی که امکان برق‌کشی در آنجا سخت و زمان‌بر است یک گزینه عالی به‌حساب می‌آید. همچنین باید اشاره کرد این دوربین‌ها می‌توانند در شرایط آب‌وهوایی بد نیز انرژی موجود در باران و رعدوبرق را ذخیره کنند سپس از آن استفاده کنند.

معایب دوربین مداربسته خورشیدی

دوربین مداربسته خورشیدی چه معایبی دارد؟

این مدل از دوربین‌ها علاوه بر مزایای فراوانی که دارند دارای معایبی نیز هستند که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم. باید گفت یکی از معایب این دوربین‌ها، باتری آن‌ها است. اگر شارژ باتری تمام شود باید از طریق پنل‌های خورشیدی، دوربین شارژ شود. اما اگر شرایط آب‌وهوایی برای شارژ مناسب نباشد، باتری از کار میوفتد و به طبع دوربین نیز غیرفعال می‌شود. همچنین باید گفت دوربین‌ها از طریق اینترنت تصاویر ضبط شده را انتقال می‎دهند. پس اگر اینترنت ضعیف شود انتقال تصاویر با مشکل مواجه می‌شود. اما باید گفت تصاویر را بر روی خود دوربین ذخیره می‌کند.

مشاهده تصاویر موجود بر روی دوربین مداربسته خورشیدی به چه صورت است؟

برای مشاهده تصاویر موجود بر روی چنین دوربینی راه‌های مختلفی وجود دارد که در ادامه به بررسی آن‎ها می‎پردازیم. یکی از این راه‌ها، استفاده از HOTSPOT است. همچنین می‌توان برای مشاهده تصاویر از مودم‌ها یا اینترنت‌ سیم‌کارت‌ها استفاده کرد. اما اگر هیچ کدام از روش‌های بالا در دسترس نبودند، استفاده از کارت‌ حافظه دوربین نیز یک راه دیگر است. این کارت حافظه 32 گیگ حافظه دارد و از این طریق آن می‎اولتد رخدادها را ثبت کند. به‌علاوه باید گفت کیفیت دوربین‌ها متفاوت است که شما می‌توانید متناسب با نیاز خود هر کدام از کیفیت‌ها را تهیه کنید.

دوربین-های-مداربسته-خورشیدی

انواع دوربین‌ مداربسته خورشیدی

این نوع از دوربین‌ها انواع گوناگونی دارند که در ادامه آن‌ها را مورد بررسی قرار دارند.

  • دوربین KKMOON

این نوع دوربین یکی از انواع دوربین‌های مداربسته خورشیدی است که محبوبیت ویژه‌ای نیز دارد. این دوربین می‌تواند بهترین تصاویر و ویدیوها را برای شما ضبط کند. باید گفت دوربین KKMOON دارای وای‌فای نیز است.

  • دوربین مداربسته خورشیدی FUNXWE

این نوع دوربین نیز یکی از انواع دوربین‌های خورشیدی به‌حساب می‌آید. دوربین FUNXWE یکی از پیشرفته‌ترین دوربین‌های این رده است که باتری فوق‌العاده قوی و خوبی دارد. به‌علاوه باید گفت کیفیت تصاویر این دوربین 1080 است و در شب می‌تواند تصاویر قابل قبولی را بگیرد، به همین دلیل دارای شهرت ویژه‌ای است.

  • دوربین RING

دوربین RING نیز یکی از مدل‌های دوربین مداربسته خورشیدی به‌شمار می‌رود و بسیار مفید است. این دوربین علاوه بر ثبت تصاویر این توانایی را نیز دارد که صداها را نیز ضبط کندو به‌علاوه شما می‌توانید هر ساعت از شبانه روز با موبایل خود به دوربین متصل شوید.

  • دوربین خورشیدی WHOACOW

یکی دیگر از انواع دوربین مداربسته خورشیدی، دوربین WHOACOW است. این دوربین بسیار کاربردی است و طرفداران زیادی دارد، زیرا بسیار بدنه مقاومی دارد که برای مکان‌های با شرایط جوی نامناسب یک گزینه عالی است. همچنین باطری باکیفیت دارد که با مدت 5 روز شارژ می‌تواند 30 روز بدون شارژ باشد.

نحوه نصب دوربین مداربسته خورشیدی

برای نصب دوربین مدربسته خورشیدی باید به یک سری نکات توجه کرد که درادامه آن‌ها مورد بررسی قرار می‌دهیم. نکته ‌اولی که باید رعایت کرد این است که برای استفاده در مکان‌های بیرونی باید دوربین ضدآب انتخاب کنید، زیرا به‌ مرور از بین می‌رود. نکته بعدی چگونگی نصب پنل خورشیدی است. شما باید آن را به گونه‌ای نصب کنید که تا بیشترین میزان نور خورشید را دریافت کند. از این رو باید آن را در جهت خط استوا قرار دهید. در این حالت پنل خورشیدی می‌تواند بیشترین میزان انرژی خورشیدی را جذب کند.

دوربین-مداربسته-خورشیدی-

ویژگیهای پنل‌های خورشیدی

در این قسمت چند ویژگی از پنل‌های خورشیدی را مورد بررسی قرار می‌دهیم. اولین ویژگی پنل‌‎های خورشیدی این است که ضدآب است و می‌تواند برای شرایط آب‌وهوایی نامناسب نیز یک گزینه عالی باشد. همچنین باید گفت چون این پنل‌ها بر روی دوربین‌هایی قرار می‌گیرند که بی‌سیم هستند، می‎توانند در هر مکانی نصب شوند. به‎علاوه نصب این پنل‌ها بر روی دوربین بسیار راحت است. یعنی شما می‌توانید پنل‎ها را کنار دوربین قرار دهید و بعد آن‌ها را به هم متصل کنید.

مزایای استفاده از انرژی خورشیدی در دوربین‎های مدار بسته چیست؟

انعطاف‌پذیری یکی از ویژگی‌های چنین دوربین‌های که از پنل خورشیدی استفاده می‌کنند، بی‌سیم بودن آن‌ها است. به همین دلیل می‌توان آن‌ها را در مکان‌های مختلفی که به آفتاب وجود دارد، نصب کرد.
نصب ساده یکی دیگر از ویژگی‌های چنین دوربین‌های نصب ساده آن‌ها است. یعنی می‌توان به‌راحتی و هر جا که امکان دارد این دوربین‌ها را نصب کرد. ساده بودن نصب آن‌ها به دلیل بی‌سیم بودن این دوربین‌ها است.
مفید بودن برای محیط زیست مفید بودن برای محیط زیست یکی از ویژگی این مدل از دوربین‌ها است. دوربین‌ مداربسته خورشیدی به دلیل استفاده نکردن از باتری و جایگزین کردن آن با نور خورشید به محیط زیست بسیار کمک می‌کند.
کاربرد شبانه روزی همان‌طور که متوجه شدیم این دوربین‌ها در طول رور می‌توانند انرژی خورشیدی را جذب و آن را ذخیره کنند. در نتیجه می‌توانند در طول شب نیز کارکرد خوبی داشته باشند.
در دسترس بودن از دیگر ویژگی‌های این مدل از دوربین‌ها این است که به علت بی‌سیم بودن می‌توانید از هر جای دنیا که باشید به آن دسترسی داشته باشید و تصاویر گرفته شده توسط آن را مشاهده کنید.
داشتن عمر طولانی داشتن عمر طولانی نیز یکی دیگر از مزیت‌های دوربین مداربسته خورشیدی است. این نوع از دوربین‌ها نسبت به سایر دوربین‌های مداربسته عمر طولانی‌تری دارند. به همین دلیل شما می‌توانید با اطمینان کامل از آن‌ها خریداری کنید.
عمر طولانی باتری از دیگر ویژگی‌های دوربین مداربسته خورشیدی این است که باتری قدرتمندی دارند که می‌توانند برای مدت طولانی کارکرد داشته باشند. این نوع از باتری علاوه بر اینکه عمر طولانی دارد، می‌تواند انرژی مورد نیاز دوربین را نیز در طول شبانه‌روز تامین کند.
امکان شنیدن صدا یکی دیگر از مزایایی که بعضی از دوربین‌های مداربسته خورشیدی دارند این است که می‌توان از طریق آن‎ها صدای اطراف را شنید. همچنین این امکان وجود دارد که با استفاده از این دوربین‌ها صدای خود را نیز به اطراف بخش کرد.
تشخیص حرکت ویژگی دیگر دوربین‌ مداربسته خورشیدی، توانایی تشخیص حرکت است. به‌عنوان مثال اگر شخص یا حیوانی در منطقه مورد نظر شما حرکت کند، این دوربین حرکت آن را تشخیص داده و به شما هشدار می‌دهد.

 

قیمت دوربین مداربسته خورشیدی

قیمت دوربین مداربسته خورشیدی به عوامل مختلفی بستگی دارد. به‌عنوان مثال مدل دوربین یکی از ویژگی‌هایی است که برروی قیمت تاثیر می‎گذارد. همان‎طور که می‎دانیم هر دوربین مدل‌های مختلفی دارند که هر کدارم نیز قیمت مخصوص به خود را دارد. به علاوه کیفیت دوربین نیز می‌تواند در قیمت نهایی آن نقش داشته باشد. برند سازنده دوربین نیز از مواردی است بر قیمت دوربین تاثیر می‌گذارد. ضدآب بودن تجهیزات لازم برای دوربین نیز نقش اساسی در قیمت دارد. نکته‌ای باید در مورد خرید دوربین گوشزد کنیم این است که حتما دوربین خورشدی را از فروشگاه‎های معتبر خریداری کنید. همچنین ابتدا نیاز خود را تعیین و بعد متناسب با آن خرید کنید.

کلام پایانی

همان‌طور که از متن متوجه شدیم معایب دوربین مداربسته خورشیدیا استفاده از نور خورشید تولید برق می‎کند. برای آنکه دوربنین‌ها توانند نور خورشسد را جذب کنند، نیاز به پنل خورشیدی دارند تا بتوانند نور خورشید را جذب کنند. باید گفت نصب پنل‌های خورشیدی راحت است و می‌توان آن‌ را به‎راحتی به دوربین متصل کرد. این مدل از دوربین‌ها انواع گوناگونی دارند که هر کدام نیز کارایی خود را دارد. به‎علاوه اشاره کردیم که دوربین مدار بسته خورشیدی یک گزینه عالی برای مناطقی است که امکان برق کشیدن به آن‌ها دشوار است. دقت داشته باشید برای خرید دوربین‎های خورشیدی حتما به سراغ فروشگاه‌های معتبر بروید.برای دیدن فروشگاه دوربین های اسفیورد می توانید از لینک وارد شوید در صورت زاهنمایی بیشتر با ما در ارتباط بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X