اجزای تشکیل دهنده سیستم دوربین مداربسته
آشنایی با دوربین مداربسته : دوربین مداربسته به عنوان نظارت تصویری شناخته می شود. “مدار بسته” به این معنی است که برنامه ها معمولاً به تعداد محدودی (بسته) به مانیتور منتقل می شوند، برخلاف تلویزیون “معمولی” که برای عموم مردم پخش می شود. شبکه های دوربین مداربسته معمولاً برای شناسایی و جلوگیری از فعالیت های مجرمانه و ثبت تخلفات ترافیکی استفاده می شوند، اما کاربردهای دیگری نیز دارند.
فناوری دوربین مدار بسته اولین بار در سال 1942 توسط دانشمندان آلمانی برای نظارت بر پرتاب موشک های V2 توسعه یافت. بعدها توسط دانشمندان آمریکایی در هنگام آزمایش بمب اتمی مورد استفاده قرار گرفت.
مدیریت جرم و جنایت
نظارت دوربین مدار بسته می تواند از مجرمان احتمالی جلوگیری کند. هنگامی که جنایتی رخ می دهد، فیلم های ویدئویی می توانند به مجریان قانون کمک کنند تا تحقیق کنند و بعداً شواهدی برای پیگرد قانونی در دادگاه ارائه کنند.
استفاده در ارتباط با دوربین مدار بسته، سنسورهای صوتی، حرارتی و سایر انواع حسگرها می تواند مقامات را در مورد اتفاقاتی که غیرعادی هستند، به عنوان مثال، آگاه کند.
شلیک گلوله یا آتش در یک مکان برای مشاغل، دوربین های مدار بسته می توانند فعالیت های مجرمانه داخلی را شناسایی و نظارت کنند. زندان ها ممکن است از نظارت تصویری برای جلوگیری از انتقال مواد مخدر و سایر کالاهای قاچاق توسط هواپیماهای بدون سرنشین به زندانیان استفاده کنند.
کیانام ارتباط عرضه کننده انواع دوربین مداربسته با بهترین قیمت بازار، برای خرید دوربین مدار بسته بی سیم به فروشگاه اینترنتی کیانام ارتباط مراجعه کنید.
دوربین های امنیتی قادر به نظارت بر مناطقی هستند که به راحتی در دسترس نیستند، به عنوان مثال. پشت بام هاو… .برای استفاده از این سیستم های نظارتی باید آشنایی با دوربین مداربسته داشته باشید.
برای راهیابی به شغل پردرآمد نصب دوربین مداربسته به نکات زیر توجه کنید
5 مبحث در سستم های دوربین مداربسته
اول : شناخت اجزا تشکیل دهنده یک دوربین مداربسته
اجزا و قطعاتی که تشکیل می شوند که یک سیستم راه اندازی شود.
دوم: شناخت سیستم آنالوگ ، AHD ، IP
سیستم هایی که در دوربین مداربسته با آنها برخورد می کنیم و تفاوت آنها را باید بدانیم.
سوم : شناخت انواع دوربین مداربسته
شناخت دوربین ها از نظر زاویه دید، ظاهر و محل مناسب نصب آنها
چهارم : اجزاء تشکیل دهنده یک دوربین مداربسته
شما به عنوان یک متخصص باید اجزاء درون دوربین را به خوبی بشناسید تا بتوانید به عنوان یک حرفه ایی با آن برخورد کنید.
پنجم: شناخت دستکاه های ضبط تصویر یا DVR در سیستم های AHD
باید انواع مختلف این مدل دستگاه ها را بشناسید و تفاوت های آن ها را با هم بدانید.
همچنین بخوانید: دوربین مداربسته چیست؟
آشنایی با اجزاء تشکیل دهنده سیستم دوربین مداربسته
گروه اول : تجهیزات اصلی هستند که اگر یکی از آنها نباشد ، دوربین مدابسته کار نمی کند.
گروه دوم: تجهیزات فرعی هستند که این نوع تجهیزات برای بهتر بودن عملکرد دوربین مداربسته مفید هستند.
تجهیزات اصلی شامل :
1- دوربین مداربسته
2- دستگاه ضبط تصویر
3- هارد دیسک ( داخل دستگاه ضبط قرار می گیرد )
4- کابل ارتباطی بین دوربین مداربسته و دستگاه ضبط تصویر
5- منبع تغذیه یا آداپتور که انرژی مورد نیاز دوربین و دستگاه ضبط تصویر را تامین می کند
اگر این 5 مورد را داشته باشیم می توانیم سیستم دوربین مداربسته ( امنیتی ) را راه اندازی کنیم.، تصاویر را ضبط کنیم و بر روی دستگاه آن ها را مشاهده کنیم.
برای خرید دوربین مداربسته میتوانید سفارش خود را در فروشگاه کیانام ارتباط ثبت کنید .
تجهیزات فرعی شامل:
1- انواع مانیتور برای مشاهده تصاویر
2- انواع فیش های کانکتور برای ارتباط بین اجزاء استفاده می شوند.
3- جعبه های فلزی یا رک ها برای بالا بردن امنیت این تجهیزات استفاده می شوند.
4 – سیستم های UPS که به عنوان تامین برق اظطراری استفاده می شود.
5- انواع میکروفن برای ضبط صدا همزمان با تصویر در دستگاه
6- داکت ها برای استاندارد کردن مسیر کابل کشی بین اجزا
7- مودم اینترنت برای برقرار کردن اتصال اینترنت به دستگاه و تماشا کردن تصاوی دوربین مداربسته روی موبایل
دوربین با استفاده از حسگرهای تصویر، تصاویر را از طریق لنز ضبط می کند.
این تصاویر (و اغلب صدا نیز) به صورت بی سیم یا کابل به ضبط کننده یا نوار منتقل می شوند. ضبطکنندهها ممکن است از نرمافزار تحلیلی و سایر فناوریهای هوشمند برای اسکن دادهها و ارسال هشدارهای خودکار به انسانها یا سایر سیستمها و دستگاهها استفاده کنند.
این نرم افزار مدیریت ویدئو (VMS) فیدهای ویدئویی را ضبط، ذخیره و تجزیه و تحلیل می کند. این نرم افزار اغلب خودآموز است و از الگوریتم های یادگیری ماشین (ML) استفاده می کند که از عملکردهایی مانند تشخیص حرکت، تشخیص چهره، شمارش افراد و غیره استفاده می کند.
مانیتور(ها) می تواند به صورت غیرفعال (از طریق نرم افزار) یا فعال (توسط افراد) نظارت شود. شبکه های دوربین مداربسته خود می توانند و باید نظارت شوند.
همچنین بخوانید: انواع دوربین مداربسته
آشنایی با دوربین مداربسته
دوربین آنالوگ :
از کانکتورهای Bayonet Neill-Concelman (BNC) روی کابل های کواکسیال برای انتقال سیگنال های ویدئویی مداوم استفاده کنید.
وضوح نسبتا پایینی دارند اما ارزان و موثر هستند. در یک سیستم آنالوگ تجهیزات جانبی بیشتری وجود دارد، به عنوان مثال. کابل های کواکسیال استاندارد معمولا صدا را منتقل نمی کنند.
سیگنال های آنالوگ را می توان دیجیتالی کرد و دیجیتالی شدن را حتی با تجهیزات قدیمی تر مقرون به صرفه تر می کند.
تصاویر نیاز به یک کارت فیلمبرداری دارند و میتوانند روی رایانه شخصی یا ضبط صوت ذخیره شوند. یک پله بالاتر، آنالوگ HD رزولوشن را نسبت به سیستم های سنتی (1080 پیکسل) افزایش می دهد و با دوربین های آنالوگ و BNC سازگار است.
دوربین دیجیتال:
دیجیتالی کردن سیگنال ها در سطح دوربین. این سیستمها به کارت فیلمبرداری نیاز ندارند زیرا تصاویر مستقیماً در رایانه ذخیره میشوند، اما به فضای (نسبتا) زیادی برای ذخیره ضبطها نیاز دارند، بنابراین معمولاً به شدت فشرده میشوند.
دوربین شبکه یا IP :
این سیستمها که با دوربینهای آنالوگ یا دیجیتال استفاده میشوند، از یک سرور ویدیویی برای پخش فیلم از طریق اینترنت استفاده میکنند. از مزایا می توان به امکان وای فای و صدا، هوش مصنوعی توزیع شده (DAI) برای تجزیه و تحلیل فیلم های تصویری، دسترسی از راه دور، Power Over Ethernet (POE) و وضوح بهتر اشاره کرد.
علاوه بر این، دوربینهای IP این قابلیت را دارند که دوربینهای بیشتری را در یک دوربین قرار دهند، که میتواند زاویه وسیعی را پوشش دهد که معمولاً ممکن است چندین دوربین یا سیستم دوربین را پوشش دهد.
هر سه گزینه هنوز به طور یکسان مورد استفاده قرار می گیرند و تمایل زیادی به سیستم های دوربین IP و دوربین های فیلمبرداری دیجیتال دارند.
سخن آخر :
در این مقاله به آشنایی با دوربین مداربسته پرداختیم. ما در اینجا اجزای تشکیل دهند آن، مدیریت جرم و جنایت، مدل های مختلف نکات تکمیلی باهم بررسی کردیم برای بررسی و اطلاعات بیشتر میتوانید مقالات دیگر مربوط به دوربین مداربسته مطالعه فرمایید در صورت هرگونه نیاز با کارشناسان مجرب ما در ارتباط باشید.