.h_iframe-aparat_embed_frame{position:relative;}.h_iframe-aparat_embed_frame .ratio{display:block;width:100%;height:auto;}.h_iframe-aparat_embed_frame iframe{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;}
علم بازاریابی و فروش یعنی جستجو برای یافتن بهترین بازار هدف که مجموعه می تواند در آنجا مفید و موثر واقع شود و نیاز های مشتری را برطرف کند. سه نوع بازاریابی و فروش در تجهیزات امنیتی وجود دارد که عبارتند از:
- بازاریابی B to C
- بازاریابی B to B
- بازاریابی B to G
علم بازاریابی و فروش
در این مقاله و ویدیو قصد داریم سه روش کلی علم بازاریابی و فروش را در حوزه تجهیزات امنیتی را بصورت کامل آموزش دهیم.
بازاریابی و فروش B to C
B to C یعنی Business to Consumer یعنی زمانی که ما محصولاتمان را به مصرف کننده نهایی میفروشیم.
علم بازاریابی و فروش B to B
B to B یعنی Business to Business یعنی زمانی که ما می خواهیم بصورت عمده یا فروش به همکار کار کنیم.
بازاریابی و فروش B to G
B to G یعنی Business to Government یعنی زمانی که ما به مراکز دولتی کالا و خدمات بفروشیم.
تفاوت های این گروه ها
هر کدام از این علم بازاریابی و فروش اصول و روشی دارد و تفاوت اینها در چند حوزه میباشد به شرح زیر:
فرایند تصمیم گیری
هر کدام از این گروه فرایند تصمیم گیری متفاوتی دارند. مصرف کننده نهایی فرایند تصمیم گیری خیلی بیشتری نسبت به همکاری است که قصد تکرار خرید از ما دارد.
طول عمر مشتری
طول عمر در مصرف کننده نهایی خیلی کوتاه میباشد. چون یک بار از ما خرید میکند. ولی در عمده فروشی و فروش همکار، خریدها هر هفته و هر ماه تکرار میشود. همچنین در مراکز دولتی خرید ها تکرار شونده هستند.
هدف های خرید
طبق علم بازاریابی و فروش، مصرف کننده نهایی محصولات امنیتی را برای امنیت مال و جان خود خریداری میکند. ولی همکاری که محصولات امنیتی را خریداری میکند هدف اصلی آن کسب سود و فروش مجدد است. توجه به این اهداف خرید باعث میشود که برنامه های بازاریابی متناسب با خریدارهایمان داشته باشیم.
تعداد مشتریان هر گروه
قطعا در حوزه مصرف کننده نهایی تعداد مشتریان خیلی بیشتر از حوزه همکار و دولتی است.
معیارهای خرید
طبق علم بازاریابی و فروش، شخصی که مصرف کننده نهایی است تعداد معیارهای کمتری نسبت به همکار و دولت دارد. همکاری که محصولات امنیتی را از شما خریداری کند و مجدد بفروشد، به خیلی از معیارهای ریزی توجه میکند که خرید خوبی را انجام دهد. مصرف کننده نهایی به دلیل اینکه تخصصی در این زمینه ندارد، معیارهای خیلی کمتری در ذهن خود دارد که به صورت کلی به آنها نگا میکند.
مهارت های فروشنده
اگر شما در حوزه فروش به مصرف کننده نهایی کار میکنید، مهارت فروشنده شما باید یک پله بالاتر از مصرف کننده نهایی باشد. اگر بخواهید به همکار یا سازمان های دولتی بفروشید باید مهارت فروشنده شما خیلی بالا باشد.
امیدواریم با دیدن این مقاله و ویدیو علم بازاریابی و فروش ، تغییر رویه ای در کار خود دهید و شاهد افزایش فروش خود باشید.
نویسنده: محمد امین طیبیمنبع: CCTVGRAM