آموزش قدم به قدم سوکت زدن کابل شبکه
سوکت زدن شبکه
سوکت زدن شبکه یکی از مهم ترین قسمت های اجرای کار شبکه است. و هر نصاب دوربین شبکه قبل از هر چیز نیازمند تسلط بر سوکت زنی کابل میباشد. در این ویدئو به آموزش جزئی و مرحله به مرحله ی آن پرداخته میشود.
ابزارهای لازم برای سوکت زدن کابل شبکه
ابزار های لازم برای سوکت زدن شبکه عبارت اند از:
- آچار شبکه
- استریپر یا کاتر
- سیم چین بابتچیدن اضافات کار
از بخش تک تیغه ی استریپر برای برش دور کابل استفاده کنید. ( بخش دو تیغ برای برش کابلهای کواکسیال میباشد) حدود دو سانت از طول کابل را برش دهید. با یک دور چرخاندن استریپر به دور کابل غلاف برش خورده و خارج میشود. توجه کنید قبل از هر چیز غلاف کابل را تا جایی که میتوانید عقب بکشید تا در ادامه برای جا انداختن آن در سوکتها به مشکل نخورید.
چیدمان رشتههای کابل
در مرحله ی بعد رشته های کابل را برای تیپ مورد نظر آرایش میدهیم. به طور معمول برای سوکت زدن شبکه از تیپ B استفاده میکنیم که رنگ بندی آن از سفید نارنجی – نارنجی شروع شده و به سفید قهوه ای – قهوه ای ختم میشود. زوج سبز و آبی در وسط قرار میگیرند بدین شکل که سفید آبی کنار سبز قرار میگیرد و سفید سبز کنار آبی.
رشته ها را به شکلی کنار هم قرار دهید که در ادامه برای استفاده از آنها برای سوکت زنی کابل شبکه نیاز به چینش مجدد نداشته باشید. زائده ی پلاستیکی وسط کابل و همچنین نخ درون آن را برش داده و جدا کنید. سیم ها را چند دور با دست بکشید تا صاف و یکدست شود. در این مرحله باید رشته ها را به همان ترتیبی که باید در سوکت قرار داده شوند کنار هم بگذارید.
سوکت زدن کابل شبکه
یکبار دیگر از درست بودن چینش رشته ها اطمینان حاصل می کنید. چینش تیپ B بدین شکل می باشد.
سفید نارنجی ، نارنجی ، سفید سبز ، آبی ، سفید آبی ، سبز ، سفید قهوه ای و قهوه ای. در این مرحله به وسیله انگشت اشاره و شصت یکی از دست ها رشته سیم ها رو نگه داشته و با دست دیگر آنها رو برش می دهیم. سیم چین را کنار گذاشته و یک عدد سوکت بر میداریم و رشته ها را با دست دیگر وارد آن میکنیم. دقت کنید که هر رشته در شیار مربوط به خود قرار بگیرد.
در این مرحله از سوکت زدن شبکه، سوکت را از رو به رو نگاه کرده و مطمئن شوید که انتهای هر رشته سیم در شیار مربوط به خود قابل دیدن باشد. اگر رشته ها تا انتها فرو نرفته باشند این مسئله می تواند عمر مفید اتصال را کاهش دهد و هر چند هفته یکبار شاهد قطعی سیستم خواهید بود. در نهایت آچار شبکه را برداشته و به وسیله ی آن سوکتها را پرس میکنید.
|
|
دیدگاهتان را بنویسید